Водолазен център Diving BG

SCUBA diving в България

 

Водолазен център Diving BG предлага от развлекателно и гмуркане с шнорхел до техническо гмуркане за всеки, който би искал да открие Черно море - неговия подводен свят и потънали кораби.

Нашият център провежда водолазни курсове по учебните системи на PADI, SSI, NAUI Tech, TDI и GUE.

 

Diving BG работи с всички нива на PADI курсовете: От Discover Scuba Diving и Scuba Diver чак до Divemaster.

Горди сме да обявим DIVING BG за SSI DIAMOND INSTRUCTOR TRAINING CENTER, предлагащ всички нива на обучение по системата на SSI - от SSI Try Scuba до SSI Instructor.

Като SSI DIAMOND Instructor Training Center ние ви предоставяме акредитирано и професионално водолазно обучение и гмуркане на международно признато ниво.

Въпреки всичко, ние уважаваме желанията и нуждите на всеки наш клиент, по отношение на съществуващите организации и федерации, и обслужваме почти всички от тях (SSI, NAUI, IDA, NASDS, YMCA, PDIC, CMAS и т.н.)

За клубове и групи, които желаят да дойдат със свои собствени инструктори за завършването на курс, ще бъдем щастливи да окажем пълно съдействие и да предоставим възможността да ползвате нашите бази и нашия технически потенциал.

Сигурността за нас е от изключително значение, ето защо ние се занимаваме с развлекателно гмуркане.

Поради нашата огромна любов и значителен опит с потънали кораби, ние също така сме концентрирани и в Tech и Wreck diving по системата DIR.

Горди сме да Ви съобщим, че Diving BG в сътрудничество с BSTD Underwater Explorers са първите в България, които организират курсове по техническо гмуркане по системата DIR.

Водолазните центрове на Diving BG са оборудвани с екипировка от изключително високо качество, както и високоскоростни модерни лодки, специално оборудвани за Wreck diving.

Ние сме горди да предложим на всички наши клиенти персонално обслужване, така че те да станат наши приятели за бъдещи гмуркания, да планират ваканциите си в някой от нашите водолазни центрове и да преживеят отново удоволствието от първото си гмуркане с нас. Една от основните ни мисии е по време на вашата почивка да ви бъде предоставена услуга с неоспорима учтивост и любезност. Всичко това благодарение на нашата отдаденост към Сигурността, Качеството и Обслужването.

В следващите страници, ние Ви предоставяме повече информация за това как и къде можете да ни намерите, какво можем да Ви предложим и как нашият екип ще работи за Вас!

Още веднъж, добре дошли на нашата уеб страница!

http://www.bg-diving.com