Become a Dive Professional
 
SSI Dive Professional
 
Няма ли да бъде прекрасно да имате работа, която да обичате толкова много , че дори не е за вярване, че Ви плащат за това.
 
Участието Ви в програмата на SSI Dive Professional може да превърне това в реалност. Може да имате кариера в област, която е интересна за Вас.
 
Докато повечето хора се съсредоточават в намирането на „истинска работа” , има много други възможности за развитие, които не се вписват в този стереотип. Повечето курорти, които са посещавани  от водолази, предлагат работни места за професионалисти в този бранш-водолазния.  Единствената разлика с „истинската работа” е, че офисът Ви е под водата. Този вид „занимание” не се възприема като сериозно и поради тази причина има недостиг на квалифициран персонал.
 
Ако искате да направите кариера в гмуркането, то ставането на професионалист е най-добрият избор, който може да направите. SSI  е единствената организация, която Ви обучава как да предадете своите познания относно  гмуркането на начинаещите водолази.

 

 

Организацията помага в намирането на работа, с информация за последните иновации в обучението и предлага много други  специализирани услуги. SSI има повече от 30 обслужващи центрове,представени в повече от 110 държави.

Възможностите са безгранични!

http://www.bg-diving.com