Ladies Programs
Назад>> Start to Dive

 

Програми за дами
 
Гмуркането не е било популярно до края на 1940г. и жените не са били част от него до скоро. В момента една трета от участниците в този спорт са жени. Организацията на SSI  си е била поставила за цел да подобри достъпността до информацията за този спорт, за да може повече жени да се приобщят към водолазното общество и да се чувстват в безопасност докато практикуват спорта.
 

diveSSI Image: ladies01

Жак Кусто е този, който определя подводния свят като „свят на тишината”. Точно това спокойствие и страхопочитанието към това място привлича водолазите. За повечето жени, това е „бягство” от кариерата, майчинството и семейството. Това е развлечение, което множество хора определят за успокояващо, изцеряващо и терапевтично.
 
Комфортът за повечето жени идва от това, че технологията се развива и това дава сигурност при гмуркането и го прави по-предсказуемо. Програмитеза обучение на начинаещи на SSI са структурирани, така че да паснат с темпото на възприятие  на всеки начинаещ.
 
Освен специална екипировка за деца – такава е направена и за жени. Специфичната форма и размери на неопрена, тежестта на бутилките – това са едни от иновациите, които създават комфорт при гмуркането. Напредъкът в тази област е много голям за последните двадесет години.
 
Бягство от ежедневието

Жени, които копнеят за приключение, може да го направят по много различни начини. Възможностите са големи, стига да имате желание

    diveSSI Image: ladies02

  • Организирайте  пътуване до плажа със семейството. Открийте невероятното дъно на океана. Споделете опит и знания с близките си и плажните дни ще се променят коренно за Вашето семейство.
  • Може да се запишете се в програма за водолази с някоя Ваша приятелка и да изживеете приключението в приятна компания.
  • Отидете на романтично място с Вашия съпруг. Може да се гмуркате на някое мечтано от Вас място и да създадете спомени, които да останат за цял живот.

 

http://www.bg-diving.com