Courses in Sofia

 

 

Да, наистина може да проведете вашия водолазен курс и в София.

Няма значение, че сте далече от морето. По всяко време може да проведете първия си  курс , както и да предвидите другите такива,  докато не сте на морето.

Километрите, които Ви делят от  морето не са пречка, за да осъществите своята мечта. Diving Bg може да Ви предложи  водолазни курсове за всички нива, особено за началните курсове:  Snorkeling, Try scuba, Scuba diver and Open water diver course, и то в София. Предлагаме и други специализирани курсове за подводна фотография, техники при оборудването и др.

Повечето от тези курсове изискват теоретична част, която може да получите в нашия водолазен център на адрес: София, кв. Лозенец, ул. Вежен 12, вх.А. Също може да научите теорията и сами от нашите online курсове на страницата ни, които са резултат на  40 годишен опит в гмуркането. След теорията ще се проведат уроци и в басейн , които организираме в някои от най- добрите плувни басейни в София. Но като за начало трябва да се свържете с нас или да посетите нашия водолазен магазин, намиращ се в Мотописта, бл.12 ,вх.А или да посетите сайта ни http://www.divetec.bg/ .

 

 

 

 

За да докажем, че всеки водолаз е важен за нас, ние даваме членска карта на Дайвинг БГ на всеки наш курсист. С нея ползвате намаление за бъдещи курсове и спускания с нашия водолазен център, както и 20% намаление при закупуването на Ваша собствена екипировка от магазина на DiveTec. Задоволяването на нуждите на нашите клиенти , които ще станат наши приятели – водолази и ще се наслаждават на красотата на подводния свят, е водещо във философията ни.

Тъй като работим през цялата година, на практика Вие можете да се запишете на курс за начинаещи в удобно за Вас време -предлагаме и индивидуални VIP курсове.
Не забравяайте все пак, че за да станете водолаз е задължително да преминете обучение и в открити води - море.
Ние сме гъвкави в предоставянето на информация,обслужване и цени. Не се колебайте да се свържете с нас дори и през зимата. Особено, ако планувате пътуване до екзотична дестинация и Ви трябва водолазен сертификат - тогава бихте могли да започнете курса си в България.

В нашия водолазен център работим усърдно над това да задоволим вашите нужди и да запълним времето Ви дори и през зимата, както го правим и през другата част от годината. Посещавайте нашия сайт периодично и ще разберете за нашите пътувания по целия свят.

 

 

http://www.bg-diving.com