PADI Scuba Diver

 

Padi Scuba Diver

Тази програма е разработена специално за тези, които мечтаят да получат водолазен сертификат, но нямат време да посещават редовно водолазни курсове. Програмата Ви дава възможност да се потопите в света на приключенията в сравнително кратки срокове – необходимо е само да сложите маска и плавници.

Защо PADI Scuba Diver?

Преминалите обучение по програмата PADI Scuba Diver ще могат да получат международен сертификат в най-кратки срокове, тъй като тази програма се явява като съставна част от курса PADI Open Water Diver. След като сте получили сертификат PADI Scuba Diver при вашата следваща почивка Вие ще може да се гмуркате под непосредственият контрол на PADI Divemaster, Assistant Instructor или Instructor. Това е една чудесна възможност да изследвате дълбините в пълна безопасност, знаейки че до Вас се намира опитен професионалист. Сертификатът PADI Scuba Diver Ви дава право да пълните бутилки и наемате оборудване за занятия, които се провеждат под наблюдение на професионален водолаз.

Какво ми е необходимо за да започна?

Всеки, които е в добро здравословно състояние и се чувства добре във водата, може да започне тази програма. Ако сте на възраст между 10 и 14 години може да започнете с програмата на PADI Junior Scuba Diver

Минимална възраст 10 години.

Какво ще правя?

По време на курса Вие ще усвоите основните водолазни умения и техники. Вие ще постигнете това чрез извършване на гмуркания в басейн, сесия за развиване на знанията и след това извършване на две гмуркания в открита вода (море или язовир).

 

 

Колко време ще ми отнеме?

Програмите на PADI се базират на изпълнението на дадени умения. Вие усвоявате и демонстрирате уменията дотогава докато самите Вие се почувствате комфортно.

Какво ми е необходимо?

PADI Open Water Crew-Pak
PADI Open Water Video(DVD)
LOG Book

Къде мога да продължа след това?

След завършването на програмата PADI Scuba Diver, Вие можете да продължите вашето водолазно обучение чрез сертифициране по програма като PADI Open Water Diver, за да можете по-обстойно да изследвате подводния свят . .

 

http://www.bg-diving.com