International Recognition

     Международно признаване

Scuba Schools International (SSI е единствената водолазна организация, която задължава водолазите- професионалисти да работят с професионални водолазни центрове . Това сътрудничество е в най-голям интерес на клиента, защото осигурява  „пълното водолазно изживяване”.

От 1 юни 2010 г. Scuba Schools International е една от малкото агенции, която дава Global ISO сертификат. Седем SSI програми ( пет за водолази и две за инструктори-водолази) се сертифицират по международните стандарти– ISO 11121 за Try Scuba Diving; ISO 28401-1 to -3 за Scuba Diver to Dive Guide; ISO 11107 за Enriched Air Nitrox и 28402-1 и -2 за Dive Control Specialist за Open Water Instructor.

diveSSI Image: ISO-Certification-SSI-2010

Днес SSI прави бизнес с над 2, 500 водолазни центрове в повече от 110 страни. Това се дължи на непрекъснатия растеж, който вече не може да разчита само на един национален стандарт. SSI вече проведе ISO сертифициране в Европа, което свидетелства за последователността и непрекъснатия растеж на организацията. Компанията добави известния ISO сертификат, който се счита за едно от големите постижения за последните 40 години на фирмата.

Като допълнение - SSI e член-учредител на RSTC (Recreational Scuba Training Council) и присъства във всички големи национални комитети, за да гарантира интересите на водолазите.

 

diveSSI Image: rstc_logo

     

http://www.bg-diving.com