Certification and Beyond

 

 

След взимането на сертификат, Вие сте готови да продължите приключението.

 

 

 
Гмуркането предлага безкрайни възможности за откривания, изследвания и преживявания. Всичко зависи само от страстта и ентусиазма.
Присъедините се към водолазното общество и с малко повече обучение , може да стигнете далеч – гмуркане при потънали кораби, гмуркане с акули или може да станете подводен фотограф. Проверете всички специални програми, които предлагаме. Това е Вашият шанс да преминете към следващото ниво във водолазните приключения.
 
Гмуркайте се онлайн – безплатно
 
SSI  създаде разнообразие от онлайн услуги. Направени са, за да имате ценна и актуална информация  относно места за гмуркане и да бъдете във връзка с Вашите приятели-водолази и техните приключения.
 
Изследвайте водите
 
Няма значение къде живеете, има толкова много места за гмуркане, които  заслужават да се посетят. Тези водолазни места са достъпни и евтини и позволяват да използвате знанията, уменията и екипировката си, а също така и да придобиете опит.
 
Присъединете се към водолазен клуб и срещнете нови приятели
 
С взимането на сертификата за гмуркане, Вие ще бъдете въвлечени в едно общество, в което ще се срещнете с други запалени водолази и ще може да преоткривате заедно един необятен свят. Също ще може да намерите най-добрите дестинации за гмуркане.
 
Станете подводен фотограф
 
Невероятната красота на подводния свят е фотографската мечта. С подобренията на екипировката за снимане вече става много по-лесно достигането да добри резултати на снимките и видеото, което правите.
 
Продължете обучението си
 
Сертификата Open Water Diver само отбелязва щрихите във Вашето обучение. Опознайте подводния свят с многообразните  специални курсове, предлагани от SSI.
 

 

 


 

Курсове за водолаз

 

  • Advanced Adventurer
  • Specialty Programs
  • Diver Stress & Rescue
  • Specialty, Advanced Open Water and Master Diver
  • Emergency Training

 

Станете SSI водолазен лидер
 
Водолазните училища на SSI  се разрастват много бързо. За да продължава да работи нашата система, ние се нуждаем от лидери. Ако се интересувате от тази възможност, може да говорите с Вашия водолазен център.
 

 


Професионални програми за водолази

 

  • Dive Guide
  • Divemaster
  • Dive Control Specialist
  • Instructor

http://www.bg-diving.com