Open Water Diver

 

PADI Open Water Diver

Курсът PADI Open Water Diver се ползва с най-голяма популярност и представлява своебразен пропуск към света на приключенията. Той е разработен от асоциацията PADI, която е наложила стандартите за водолазно обучение по целия свят.

В рамките на курса студентите се запознават с основните положения при подводното плуване с дихателен апарат, а така също така с оборудването за гмуркане и различните технически решения. След успешното завършване на курса студентите получават сертификат PADI Open Water Diver, който се признава в целия свят. За да го получите, е необходимо да преминете теория, състояща се от 5 модула, определен брой занятия в басейн и след това да направите гмурканията в открита водна среда (язовир или море).

 

 

Сертификатът Open Water Diver Ви дава право да се гмуркате с партньор даже при отсъствие на професионалист. Този, който вече се е занимавал по програмата PADI Discover Scuba Diving или има сертификат PADI Scuba Diver, е необходимо да провери при инструктора си кои упражнения ще му бъдат зачетени. Още днес можете да пристъпите към занятия. Вземете вашият учебник PADI Open Water Diver и след като се запознаете с материала в домашна обстановка, си уговорете среща с вашия инструктор.

Обучението Ви може да премине самостоятелно или в група. Гъвкавостта на програмата практически е безгранична.

Сертификат PADI Open Water Diver може да получи всеки човек, който е здрав и в добра физическа форма. На определен етап от занятията вашият инструктор ще изиска от Вас да попълните определени документи.

За деца от 10 до 14 години е създадена програмата PADI Junior Open Water Diver.

 

http://www.bg-diving.com