Children Programs

 

 

Децата също може да се гмуркат!
 
Гмуркането е невероятен спорт. Малките малчугани ще се чувстват като астронавти, които се реят в космоса в безтегловност.
 
Вашето дете може да бъде привлечено към този спорт от факта, че ще опознаят един нов свят. Те ще откриват невероятни неща всеки ден и ще се докоснат до места, които са загадъчни и екзотични.
 
 Гмуркането ще достави удоволствие на детето Ви. То може да види делфини, акули, китове и различни морски създания. Също може да се гмурка около коралови рифове, езера и всички други места, които провокират любопитството му.
 
8-12 годишни деца?
 
Ако гмуркането привлича вниманието на детето Ви, то тогава го запишете в нашия курс Scuba Ranger. Той е създаден специално за него – деца от 8 до 12 годишна възраст.
 
Курсът предлага запознаване с екипировката, научаване на всичко свързано с гмуркането и подводния свят; играят се игри под водата и още много други забавни неща.
 
Има  прекрасни курорти, които предлагат разнообразие от  приключения за малките водолази. Така че гмуркането може да се практикува на много различни и екзотични места и да бъде съчетано с Вашата почивка.

 

http://www.bg-diving.com