Find Your Level

Различният обучителен метод  във вода на SSI

Водолазното обучение на SSI e най-добрият начин да започнете приключението.

Защо?

Нашите обучителни програми са направени с една цел:  да се забавлявате докато се гмуркате. Eдинственият начин това да стане е да се чувствате комфортно и най-важното  - опитни в това, което правите.

Diver Diamond на SSI символизира основните елементи на доброто водолазно образувание: подходящо знание, подходящи умения, подходяща екипировка и опит. Този „диамант” определя основата на сериозното гмуркане и удоволствието от него. SSI не иска просто да се научите да се гмуркате, а искат да  заобичате спорта.

 

 

Нашият уникален подход при водолазното обучение е комфорт чрез повторение. С упражняването на всяко умение в последствие Вашите реакции стават инстинктивни. Като резултат, гмуркането става приятно и Ви кара да изпитвате наслада от запознаването с подводния свят.

Искаме да се чувствате комфортно във водата, когато вземете сертификат  Open Water Diver. Няма да Ви е нужно да налучквате какво трябва да правите в определени ситуации, защото ще знаете подсъзнателно какво да направите. Когато завършите обучението си като  Open Water Diver – Вие ще бъдете напълно готови да започнете приключението на Вашите мечти.

 

 

 

http://www.bg-diving.com