Start to Dive

Започнете да се гмуркате със SSI

 

Независимо че не сте били под водата или имате много малко опит в гмуркането – Вие сте на правилното място. Пробвайте и ще Ви хареса! Гмуркането е лесно, забавно и незаменимо.
 

 

Преоткрийте един нов свят! Насладете се на свободата. Преживейте нови приключения и изследвайте непознати светове. Създайте нови приятелства!
 
Гмуркането е много по-лесно отколкото си мислите! Бъдете готови да се насладите на едно ново предизвикателство и да се гмурнете в един нов свят! Това е един прекрасен спорт, който предлага всичко – от „екшън” до релаксация.
 
В SSI са отдадени на идеята да убедят своите бъдещи водолази, че този спорт е безопасен, вдъхновяващ и предлага докосването до едни от най-приказните места на света.
 
Чрез програмите на SSI, Вие можете да :
  • Започнете с гмуркане с шнорхел, за да навлезете постепенно в спорта.
  • Започнете да се учите онлайн преди дори да сте видели водата.
  • Отведете гмуркането до друго ниво като избягате на почивка, където може да проведете курсовете, които се предлагат в центровете на SSI.
  • Ученето става по-лесно с нашите помощни материали – безплатно онлайн обучение, DVD относно гмуркането, обучение в група. Вие избирате начина!

 

С над четиридесет годишния опит на SSI в обучението може да сте сигурни в доброто му качество. Пробвайте онлайн курса преди да се обвържете с „реалния” – така ще проверите нашата методология.
 
Чрез този сайт, Вие може :
  • Да изберете правилното ниво за Вас
  • Да изберете къде и как да развиете водолазните умения
  • Да започнете обучението си онлайн
  • Да планирате Вашите по-нататъшни курсове
 
Независимо от това дали имате опит или не в гмуркането, ето някои въпроси, които може да си задавате.
 
Колко е безопасно гмуркането?
 
Когато получите обучение от SSI инструктор, Вие знаете, че сте в добри ръце. С подходящата екипировка и с разбирането на техническата част от гмуркането, Вие ще бъдете добре подготвени да имате безопасно и забавно водолазно изживяване. Нашите инструктори имат достъп до най-добрата екипировка, но също трябва да бъдете уверени, че са преминали през сериозна подготовка преди да са започнали да се занимават с обучението на водолази. Ще бъдете подготвени за реални ситуации чрез онлайн обучението и чрез прочитането на  SSI литература  ще бъдете подготвени за едно истинско и различно приключение.
 
Кой може да се гмурка?
 
Гмуркането е доста популярно сред мъжете и жените, а дори в последно време и сред децата. Жените придобиват сила, оформено тяло и наслада при  участването в организирани пътувания до невероятни места. Децата научават водолазни умения и уважение океана.
 
Какви приключения са възможни?
 
Отговорът на този въпрос е безгранични. Може да изберете курсът, в който желаете да участвате и да го съчетаете с водолазния център, който е близо до Вас и ще знаете, че получавате едно обучение на високо ниво,което също може да намерите и в другите центрове за гмуркане на SSI.

 

 

http://www.bg-diving.com