Best Agers Seniors

Back to>> Start to Dive

 

Програми за възрастни
 
Опознайте един непознат свят-цветен, мистериозен,вълнуващ. Потапяне в „света на тишината”, както е казал Жак Косто – това е очарованието от гмуркането. Милиони хора вече са изживяли тръпката от преживяването и много още се присъединяват към тази група. Няма значение на колко години сте- дори в по-напреднала възраст гмуркането може да бъде безгранично.
 
Гмуркането може да бъде невероятно, но възрастните хора трябва да бъдат изследвани здравословно преди да започнат обучението си. Това е практика и при всички други участници в курсовете. Прегледът се направи при посещение при  специалист по гмуркане и хипербарна медицина. Ако сърцето и белите дробове са в добро състояние, може да започнете приключението.

  

diveSSI Image: seniors01

 

Водните спортове подобряват като цяло здравето-особено  при възрастните хора. Плавателността на водата намалява възможността от наранявания. Поради тази причина този спорт е по-безопасен от другите. Кръвообращението и метаболизмът се подобряват, а белите дробове се обогатяват с повече кислород, което се нарича белодробна вентилация. Чрез гмуркането дори подобрявате силата на мускулите си.
 
Гмурнете се в един нов свят!

 

 

 

http://www.bg-diving.com