SSI

diveSSI Image: logo_40 Международните Scuba Училища SSI са основани от няколко запалени водолаза и тяхната страст да направят възможно всеки който иска да се научи да се гмурка да го направи.

От повече от 40 год. SSI предоставя обучение, водолазни сертификати, и разнообразни образователни ресурси, водолазни инструктори, водолазни центрове изцелия свят. Основана през 1970, SSI се разрасна и  вече имат 30 центъра за обслужване, представителства в повече от 110 държави и повече от 2.400 международни локации. Тяхните материали се отпечатват на повече от 25 езика.

SSI е организацията на която може да се доверите, и нашия успех се дължи на нашите стандарти и методология.

Разликата

Ето какво ни различава от нашите конкуренти:

Водолазни центрове предоставящи качаствено обучение Стотици SSI водолазни центрове и резорта по цял свят
SSI сертификатите са международно признати, бъдете уверени че ще може да се гмурнете където поискате ISO сертификат за 7 SSI програми за водолази и  инструктори и участник в RSTC (Recreational Scuba Training Council)
Образователен модел "The SSI Diver Diamond"  - 4те основни  съставки необходими да станете уверен водолаз Образователен метод "Комфорт чрез Повторение" установен от повече от 30год.
Инструктори могат да обучават само през оторизирани SSI водолазни центрове и резорта Редовен мониторинг на всички SSI водолазни центрове и SSI Dive Leader

 

http://www.bg-diving.com